Min værste frygt

Hvad er din værste frygt? Har du nogensinde fortalt det til nogen? Frygt er noget vi sjældent snakker med andre om. Vi er bange for at afsløre vores svage punkter og vise vores skrøbelighed.

 

Lad mig omfavne tabuet og afsløre min største frygt…. Tilfældigheder!

 

Ved første tanke, lyder det måske ikke så forfærdeligt.  Hvordan kan det være værre end f.eks. at drukne eller blive brændt levende? Lad mig forklare hvorfor…

 

“Den form for afmagt som du på ingen måde kan bekæmpe og som i sidste ende minder dig om at man aldrig er herre over eget liv”

 

Du kan være et godt menneske hele dit liv. Du kan passe dit arbejde og være elsket af familie og venner. Du kan opbygge et liv hvor du betaler dine regninger, holder fartgrænserne og hjælper gamle damer over vejen. Du kan holde dig sund og rask og spare penge op til din pension.

 

Du kan finde en partner du elsker og få børn du elsker endnu højere.

 

Du kan gøre alt fuldstændig rigtigt og alligevel miste det hele på et splittag. Uforudsigelige omstændigheder kan tage alt fra dig på få sekunder. Mennesker som hele livet har gjort det modsatte kan, hvis de vil, spadsere direkte ind i dit hus og tage alt fra dig.

 

En uagtsom og uansvarlig bilist på motorvejen kan koste dig livet selvom du holder fartgrænser og afstand efter lov og fornuft. En faldende tagsten kan ramme dig på gaden eller et stykke kød kan sætte sig på tværs i din hals under et måltid.

 

Det handler om tilfældigheder som kan tage alt fra dig. Det forkerte sted, på det forkerte tidspunkt. Den form for afmagt som du på ingen måde kan bekæmpe og som i sidste ende minder dig om at man aldrig er herre over eget liv.

 

Fotograf: Tom Lin

 

Kommenter artiklen

Post navigation